PrivatlivspolitikKER

Beboere

Opholdsstedet Ådalen er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger, når du er beboer på bostedet. Vi behandler dine personoplysninger af hensyn til varetagelse af administrative og praktiske opgaver i forbindelse med dit ophold på Opholdsstedet Ådalen.

Forældre, pårørende og værger

Opholdsstedet Ådalen er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger, når du er forældre, pårørende eller værge til en beboer som opholder sig på vores tilbud. Det overordnede formål med behandlingen er at vi kan kontakte dig som forældre, pårørende eller værge til beboeren.

Rekruttering

Opholdsstedet Ådalen er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med rekruttering. Det overordnede formål med behandlingen af personoplysningerne er, at kunne rekruttere og ansætte kvalificeret personale.

Personale

Opholdsstedet Ådalen er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din ansættelse. Det overordnede formål er at kunne forestå den daglige personale- og lønadministration, herunder personalepleje og -udvikling, rekruttering og afvikling af ansættelsesforholdet.

Bestyrelse

Opholdsstedet Ådalen er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger, når du er medlem af bestyrelsen. Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for varetagelse af de opgaver, som er forbundet med en bestyrelsespost.

Hjemmesidebesøgende

Opholdsstedet Ådalen er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside. Det overordnede formål med behandlingen er at optimere hjemmesiden og brugeroplevelsen med henblik på markedsføring.

Visitation?

Alle henvendelser omkring visitation til Opholdsstedet Ådalen bedes rettet til:

Forstander Karina Nilausen

Afdelingsleder Mikala Von Schoubye

Afdelingsleder Jens Hansen

Opholdsstedet Ådalen

Mindre opholdssted for unge mellem 15 og 23 år, beliggende i Karise på Sydsjælland.

Vi stræber efter et varmt, trygt og stabilt miljø for de unge, hvor vores primære udgangspunkt er udvikling af færdigheder, styrkelse af selvværd, spirende livsglæde og selvstændighed hos de unge.

Sammen skaber vi de gode fortællinger!

kontakt os
Scroll to Top